All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. peiN

  Am un mesaj pentru fetele ce aşteaptă prinţul pe cal alb: vreau să le spun că a murit calul, vin pe jos, de asta o să am puţină întârziere…
 3. peiN

  Când bărbatul se simte rău, îşi caută soţia. Când bărbatul se simte bine, îl caută soţia!
 4. peiN

  Dăruiţi femeii o sută de trandafiri roşii… ea tot va obiecta că era suficient unul singur, dar alb…
 5. peiN

  Vorbesc doi vecini:- Ştii, am veste neplăcută pentru tine… Fata ta aseară s-a îmbătat rău de tot în club! Mi-a zis fiul meu…- Minţi, aseară ea nu a pus nimic în gură!- Hmm, trebuie să îţi zic că şi în privinţa asta te-a minţit…
 6. peiN

  - După ani de zile, am reuşit să găsesc punctul G al soţiei mele.- Şi unde era?- La soră-sa!
 7. peiN

  Femeile cred că dacă o pisică fuge de acasă este din cauza lipsei de afecţiune oferite.Femeile cred că dacă un câine fuge de acasă este din cauza lipsei de afecţiune oferite.Femeile cred că dacă o femeie fuge de acasă este din cauza lipsei de afecţiune oferite.Femeile cred că dacă un bărbat fuge de acasă este din cauză că bărbaţii sunt porci.
 8. peiN

  Fetelor, ţineţi minte! Pinguinii sunt rândunicile care au mâncat seara după ora 18!
 9. peiN

  - Draga mea, ştii cât trăiesc boii?- Nu, dragul meu. De ce, te simţi rău?
 10. peiN

  Fata: - M-am îndrăgostit de vecinul nostru şi voi fugi cu el.Tatăl: - Foarte bine, n-ai să vezi nimic de la mine, nu voi mai avea de investit timp şi bani în tine.Fata: - Tată, eu citesc scrisoarea lăsată de mama!
 11. peiN

  Ea, desfătându-se în îmbrăţişările lui: - Scumpul meu… spune-mi cât de mult mă iubeşti ? - Uită-te pe cer şi încearcă să numeri stelele… atât de mult te iubesc. - Dar este zi acum. - Exact!
 12. peiN

  1. Mă trezesc2. Ies din casă3. O văd4. Mă duc spre ea şi o îmbrăţişez5. O sărutBine, bine, ordinea corectă este 2, 3, 4, 5, 1...
 13. peiN

  Întotdeauna alerg vreo 30 min după ce fac sex. Altfel risc să fiu prins.
 14. peiN

  - Ştii ce ar arăta bine pe tine?- Nu. Ce?- Eu.
 15. peiN

  Prietena mea îmi spune mereu că am probleme de fidelitate. Ciudat... nevastă-mea nu mi-a zis niciodată treaba asta.
 16. peiN

  O femeie nu caută bărbatul ideal. Ea vrea doar un bărbat care să o înţeleagă şi să spele vasele...
 17. peiN

  Nevastă-mea mi-a spus că, atunci când dorm, îi las impresia că o ignor!
 18. peiN

  Aseară am dus o gagică bună la mine acasă.- Baby... eşti fierbinte! i-am spus.- Du-te dracului! mi-a zis, şi tu ai fi fierbinte dacă ai fi legat cu cătuşele de calorifer!
 19. peiN

  Zi-mi şi mie o vorbă de dulce...- Marmeladă-mă!
 20. peiN

  Întotdeauna auzim de ” regulile” impuse de partea feminină. Iată şi regulile văzute de bărbaţi:Te rog să observi că… toate regulile sunt numerotate cu “1“, cu un scop.1. Sânii sunt făcuţi să te uiţi la ei, ceea ce şi fac. Nu încerca să schimbi asta.1. Învaţă să foloseşti scaunul de la toaletă. Eşti deja fată mare. Dacă-l vezi ridicat, coboară-l. Nouă ne trebuie ridicat, vouă coborât. Nu cred că m-ai auzit plângându-mă că l-ai lăsat coborât.1. Sâmbătă sunt sporturi. Este ca luna plină sau fluxul şi refluxul. Aşa trebuie să rămână!1. A face shopping NU este un sport. Şi nu voi gândi altfel niciodată.1. A plânge este şantaj.1. Cere doar ce doreşti, să fim bine înţeleşi: aluziile subtile nu funcţionează, aluziile puternice nu funcţionează, aluziile directe nu funcţionează. Spune-mi şi gata!1. “Da” şi ” Nu” sunt răspunsuri perfect acceptabile la orice întrebare.1. Vino cu o problema doar dacă doreşti ajutor pentru rezolvare. Asta este ceea ce pot face. Simpatia este menirea prietenelor tale.1. O durere de cap care dureaza de 17 luni este o problemă. Mergi la doctor!1. Orice am spus cu 6 luni în urmă nu este acceptat într-o ceartă. De fapt, toate comentariile devin nule şi neavenite după 7 zile.1. Dacă te gândeşti că eşti grasă, poate aşa este. Nu mă mai întreba.1. Dacă am spus ceva, poate fi interpretat în două moduri, din care unul ar putea să te supere sau să te enerveze, consideră că am gândit în celălalt mod.1. Poţi, fie să mă rogi să fac ceva, fie să-mi spui modul în care vrei să fie făcut. Nu ambele! Dacă deja ştii cum trebuie făcut, mai bine fă-l!1. Când se poate, te rog să-mi spui orice ai de spus în timpul pauzelor publicitare.1. Christofor Columb nu a avut nevoie de indicaţii, dar nici eu.1. Toţi bărbaţii văd doar în 16 culori, aşa cum sunt setările Windows. Piersica de exemplu este un fruct, nu o culoare. Habar n-am ce înseamna “mov”.1. Dacă mă mănâncă, mă voi scărpina. Voi face aşa întotdeauna.1. Dacă întreb ce este în neregulă şi spui ” nimic”, voi acţiona ca şi când nimic nu este în neregulă. Ştiu că minţi, dar nu merită să ne ciorovăim.1. Dacă pui o întrebare la care nu doreşti un răspuns, aşteaptă-te la un răspuns pe care nu ţi l-ai fi dorit să-l auzi.1. Când trebuie să mergem undeva, absolut tot ce porţi îţi vine bine, pe bune.1. Nu mă întreba ce părere am despre anumite lucruri, decât dacă eşti pregătită să vorbim despre anumite lucruri ca: sex, sport sau maşini.1. Ai îndeajuns de multe haine.1. Ai prea mulţi pantofi.1. Eu sunt în formă. Rotundul este o formă.
 21. peiN

  Tocmai am plătit cu 15 lei o fată de 18 ani ca să-şi frece sânii de mine timp 30 de minute.Abia aştept să merg iar la frizerie!
 22. peiN

  Astăzi, nevastă-mea a avut un accident cu maşina mea cea nouă, dar nimeni nu a fost rănit. Încă.
 23. peiN

  Un tip vine la directorul unui circ.- Ce ştiţi să faceţi?- Să fac ca păsărica.- Cum aşa?- Uite-aşa: cirip, cirip, cirip!- Domnule, asta e o prostie, gata, pa!- Bine, spuse omul trist şi-şi luă zborul pe fereastră.
 24. peiN

  Un tip vine la directorul unui circ.- Ce ştiţi să faceţi?- Să fac ca păsărica.- Cum aşa?- Uite-aşa: cirip, cirip, cirip!- Domnule, asta e o prostie, gata, pa!- Bine, spuse omul trist şi-şi luă zborul pe fereastră.
 25. peiN

  Un tip vine la directorul unui circ.- Ce ştiţi să faceţi?- Tai o femeie în două şi apoi o lipesc la loc.- Ce să zic... Toată lumea ştie să taie o femeie în două!- Pe lung?
 26. peiN

  Un tip vine la directorul unui circ cu o maimuţă.- Ce ştie să facă?- Priviţi!Maimuţa se urcă pe sârmă, merge pe un monociclu, cu o mână jonglează făclii aprinse, iar cu cealaltă ţine un arcuş, cu care cântă un Capriciu de Paganini la o vioară fixată de umăr.- Ei!?- Mda, zice directorul, dar... nu e Yehudi Menuhin!
 1. Load more activity

Wars Romania [ WWW.WARS.RO ]
Members
286
Online
40
In-Game
8
Steam Group Live Statistics powered by Wars.Ro