Chinezul

Members
 • Content Count

  228
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Chinezul last won the day on January 14

Chinezul had the most liked content!

Community Reputation

0 Simplu

2 Followers

Realizari a lui Chinezul

About Chinezul

 • Rank
  Activ
 • Birthday 06/30/2003

Awards

 • CS1.6 Player
  Da
 • SAMP Player
  Da

Contact Methods

 • Facebook
  https://www.facebook.com/vicentiu.stinga

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

102 profile views
 1. Chinezul

  Contra. Nu ai 30 ore jucate pe acest server, si eu, personal, nu te-am vazut niciodata conectat.
 2. Chinezul

  Alinuţa lipseşte 3 zile de la şcoală. Cînd vine, o întreabă învăţătoarea:- De ce nu ai venit la şcoală?- A murit mama!- Cum a murit?- A bătut un cui în perete şi s-a lovit cu ciocanul peste deget.- Bine, bine, dar nu se moare din asta.- Se chinuia prea mult şi tatei i s-a făcut milă de ea şi-a împuşcat-o.
 3. Chinezul

  - Alinuţa, te-ai spălat astăzi pe dinţi?- Nu, tată!- Dar ai cui sînt dinţii de pe jos?
 4. Chinezul

  - Nu vreau să mai vină bunica la noi!- De ce? Doar îţi aduce în fiecare seară cîte un pahar cu apă!- Da, dar nu-şi scoate placa!
 5. Chinezul

  - Te-ai distrat bine în vacanţă?- Da! Am fost cu mama şi cu prietenul ei la mare.- Şi ce-ai făcut? Te împăcai bine cu el?- Da! Mă ducea în fiecare dimineaţă cu barca la vreo 5 km de mal şi eu înotam pînă pe plajă!- Şi nu era greu?- Nu, mai greu era să ies din sac!
 6. Chinezul

  Într-o dimineaţă geroasă de iarnă, tatăl Alinuţei o dădea pe respectiva cu capul de bordură. La un moment dat, o vecină care n-avea ce face:- Aveţi grijă sa nu-i cadă fesul din cap şi să răcească...- Nu vă faceţi probleme: i l-am fixat cu două piroane!
 7. Chinezul

  - Hai, tăticule, lasă-mă să mă joc cu bunica.- Nu se poate, dragă.- Te rooooog!- Bine, dacă insişti, dar să ştii că e ultima oară cînd o dezgrop.
 8. Chinezul

  Bun venit! Interesant avatar!
 9. Chinezul

  Pro pentru remove.
 10. Chinezul

  - Alinuţa, fi drăguţă şi fă-i o baie fratelui tău.După vreo juma' de oră, tatăl intră în baie... Alinuţa îl ţinea de urechi pe frăţiorul său şi îl trăgea prin apă.- Alinuţa, mai pune mîna şi mai freacă-l şi tu.- Ce-ai înnebunit, vrei să mă opăresc?
 11. Chinezul

  Alinuţa le strigă părinţilor:- Mamă! Tată! Veniţi repede că s-a spînzurat frati-miu în garaj!Vin ăştia, dar nu văd nimic...- Ce vrei, fă proasto, nu e nimic aici!- Păcăleală de 1 Aprilie, s-a spînzurat in pod!
 12. Chinezul

  Alinuţa mergea pe stradă foarte îngîndurată şi mestecînd continuu. Se întîlneşte cu o prietenă care o întreabă:- Ce mesteci?- O lamă.- Orbit cumva?- Nu, Gilette.
 13. Chinezul

  Alinuţa: Mamă, mi-am rupt un deget!Mama: Săraca de tine! Unde l-ai rupt?Alinuţa: În ochii lui Gigel!
 14. Chinezul

  Alinuţa se joacă la ea în cameră cu forfecuţa. Intră tata:- Alinuţa, să ştii că ne supărăm! De cîte ori ţi-am spus să nu te mai joci cu forfecuţa? Uite cîte degeţele ai făcut pe jos!
 15. Chinezul

  Alinuţa şi frate-său:- Frate, dă-mi sania.- Nu ţi-o dau!- Bă, dă-mi-o, că-ţi scot un ochi.- Nu!Alinuţa îi scoate un ochi.- Acu' îmi dai sania?- Nu!- Îţi mai scot un ochi!- Nu ţi-o dau!Alinuţa îi scoate şi celălalt ochi.- Bă, acu' mi-o dai?- Nu pot. A zis mama cînd se întunecă să mă duc acasă.