Sign in to follow this  
peiN

Tenis - Simona Halep în impas » Marea carență arătată încă de la primul meci din 2019 și cum poate fi ea remediată

Recommended Posts

Nickname:Simona Halep în impas » Marea carență arătată încă de la primul meci din 2019 și cum poate fi ea remediată

Detalii:

Simona Halep (1 WTA) a fost eliminată în turul doi de la Sydney de Ashleigh Barty (15 WTA), scor 6-4, 6-4. Semnele necesității unui antrenor au apărut încă din primul meci din 2019

Halep s-a despărțit de australianul Darren Cahill și a decis să înceapă anul fără un antrenor oficial.

Dar la conferința de după jocul cu Barty, românca a admis, fără să vrea, că o intervenția promptă a unui tehnician i-ar fi putut aduce victoria astăzi. 

Ce a spus Simona Halep

"Ashleigh a jucat foarte bine, slice-ul ei a fost foarte bun azi. A meritat să câștige acest meci, dar și eu am fost foarte aproape să câștig. Am avut multe șanse să trec în avantaj, dar nu am putut. Simt că încă nu am ritmul necesar.  

Azi, Ashleigh a fost un pic mai bună decât mine", a fost declarația Simonei din conferința de presă. 

EPISODUL ROGERS CUP

Prin comparație, când l-a avut pe Cahill alături Simona Halep a găsit puterea să revină cu Barty. Sugestiv rămâne episodul din august 2018.

În semfinala Rogers Cup, Simona s-a impus 6-4, 6-1, dar a suferit un blocaj în primul set.

Halep a cedat două game-uri consecutive și a cerut intervenția lui Cahill. După dialogul în care Darren i-a transmis "Mișcă-te, va lovi din ce în ce mai riscant. Trebuie să stabilești ritmul, să nu o lași să se așeze pe lovituri. Trimite mai lung pe forehand", Simona a câștigat 8 din următoarele 10 game-uri.

Ashleigh Barty este considerată de mulți specialiști una dintre marile promisiuni ale anului 2019. Australianca are o serie de calități evidente, printre care se numără serviciul, jocul în preajma fileului și lovitura de slice pe backhand. Cea din urmă a fost desemnată cea mai bună din lume, într-un top alcătuit de experții New York Times. Detalii AICI. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this