Jump to content

w i z y

Administrators
 • Content Count

  61
 • Joined

 • WSN Points

  2430
 • Last visited

 • Days Won

  2

w i z y last won the day on January 16

w i z y had the most liked content!

Community Reputation

16 Hello, I'm known !

About w i z y

 • Rank
  Barosan de Casablanca
 • Birthday 03/31/1997

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Constanta

Recent Profile Visitors

269 profile views
 1. Welcome, am impresia ca tu ai mai fost p-aici si inainte
 2. Bine ai venit ! Imi esti cunoscut
 3. Acceptat, o saptamana in probe, poti incepe sa te apuci de postat Trimite-mi PM cu categoria dorita
 4. Imi place cum lucrezi, gj
 5. w i z y

  Regulament

  Acest regulament se aplică în cazul tuturor utilizatorilor indiferent de funcția deținută, încălcarea acestuia atrage diferite sancțiuni asupra dumneavoastră. Vă recomandăm citirea repetată a acestuia pentru a fi la curent cu modificările aduse asupra sa. 1.Important 1.1 Injuriile aduse unui membru staff se sancționează în funcție de gravitatea injuriilor. ( kick canal sau ban cu o durată cuprinsă între două ore sau permanent ) 1.2 Asupra altercațiilor avute-n privat nu se vor lua măsuri, puteți ignora mesajele unei persoane ! ( excepție de la această regulă fac amenințările cu ban ) 1.3 Este stric interzis să vă conectați cu mai mult de o identitate pe server ( o adresă ip = o singură identitate ). ( ban cu o durată cuprinsă între 10 minute sau permanent ) 2.General 2.1 Nu vă este permis să intrați peste alți utilizatori pe canale și să-i deranjați. ( kick canal sau ban cu o durată cuprinsă între două ore sau permanent ) 2.2 Nu aveți voie să înregistrați (recording)pe server, orice utilizator care va încerca să facă acest lucru va fi mutat de pe canal pe unul ales aleator de către server. 3. Canale 3.1 Pentru a vă fi creat un canal permanent trebuie să depuneți o cerere aici ( click ), evitați să mai mergeți dintr-un canal în altul pentru a cere acest lucru. 3.2 Nu suntem răspunzători pentru persoanele cărora le oferiți acces în cadrul canalului. 3.3 În cazul inactivității canalul dumneavoastră va fi șters ! 4. Staff 4.1 Vă este strict interzis să abuzați de funcția deținută ! 4.2 Dacă instigați la ceartă alți utilizatori riscați aceleași sancțiuni precum utilizatori instigați ! 4.3 Vă este interzis să intrați pe canale private fără acordul deținătorului ! ( avertisment verbal / suspendare funcție )
 6. Categoriile sunt gata, pentru dns o sa mai dureze un pic tc
 7. Acceptat Deschide topic la forum management pentru categorii si dns tc
 8. w i z y

  Cadou Comunitate

  Multumim frumos !
 9. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 10. Acceptat, astept categoria pe care doresti sa o moderezi in PM Topic Closed.
 11. Ai functia BUMP THIS TOPIC, asa ca te rog sa termini cu posturile inutile !
 12. Lucrezi excelent, ai blurul ala care te unge la corason cand il vezi Te astept cu o cerere de designer ! P.S: daca-mi poti pune Wizy p-asta te rog =)))))
 13. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 14. Tip [avatar(forum sau steam)/semnatura/banner/etc]: semnatura Text principal: Wizy Text secundar [wars.ro] wars.ro Dimensiuni: nu stiu ce dimensiuni are o semnatura Stock/Render/Tema[obligatoriu]: vreau doar sa scrie wizy si daca aveti voi idee cu un stock e bine primit. Alte precizari: good luck
×
×
 • Create New...