Jump to content

Gawsson

Members
 • Content Count

  114
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 You have no value, no one knows you !

About Gawsson

 • Rank
  BANAT
 • Birthday 10/18/2001

Contact Methods

 • Instagram
  Server Discord Wars Romania :
 • Facebook
  Gawsson#2642

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Constanta

Recent Profile Visitors

92 profile views
 1. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 2. Gawsson

  [Films]

  Numele filmului: Evadarea din Alcatraz Genul: Actiune/Aventura Link catre vizionare:https://www.netflix.com/browse/genre/34399?jbv=480144&jbp=4&jbr=1 Scurta povestire: Frank Morris,condamnat pe viata, isi planuieste fuga de la Alcatraz... Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=KSS0fH9zzFY
 3. Nick :Trai Necuvenit Genul serialului dorit :Drame TV/Thrillere TV Scurta descriere a serialului dorit :Un magnat narcotraficant si comerciant maritim din Galicia ascunde ca are ....
 4. Nick :Orange Black Genul serialului dorit :Drame TV/Comedie Scurta descriere a serialului dorit :O newyorkeza privilegiata la inchisoare pentru infractiune de,demult...
 5. Nick : Lunetistul Genul serialului dorit :Drame TV Scurta descriere a serialului dorit :Aflat in arest federal, Bob Lee promite sa-si apere familia.
 6. Nick :Neelucidat Genul serialului dorit :Drame TV Scurta descriere a serialului dorit :Dupa ce Tupac Shakur si Biggie Smalls au fost ucisi, un detectiv onest cauta noi piste.
 7. Nick :Detinutul Genul serialului dorit :Dur,Violent. Scurta descriere a serialului dorit :Sub masca unui detinunt intr-o inchisoare mexicana fost puscas marin se infiltreaza.
 8. Gawsson

  [Bancuri] Gawsson

  O bătrânică sună la Pompieri: – Pisica mea nu vrea să coboare din copac. Veniţi, vă rog, s-o daţi jos! – Nu vă faceţi griji. Va sta cât va sta şi va coborî. – Dar dacă nu coboară şi moare de foame, mititica ? – Mătuşică, ai văzut vreodată un schelet de pisică în copac?
 9. Gawsson

  [Bancuri] Gawsson

  Un stol de rândunici se îndreaptă în zbor spre țările calde. Din senin, pe lângă ele trece în viteză un avion cu reacție. Furioasă, una dintre păsări întreabă: – Ăsta de ce zboară așa repede? – Taci din gură! Tu nu vezi că-i arde fundul?
 10. Gawsson

  [Bancuri] Gawsson

  – De ce ai lipsit ieri de la școală, Bulă? – A murit bunicul. – De ce minți? Eu l-am văzut azi, în drum spre școală, stătea pe balcon. – Nu mint, doamna învățătoare, l-a sprijinit tata acolo pentru că azi vine pensia.
 11. Gawsson

  [Bancuri] Gawsson

  Patru prieteni își petrec vacanța împreună… La hotel, neavând prea mulți bani, hotărăsc să doarmă câte doi în cameră. Unul dintre ei se știa că sforăie cumplit, așa că au convenit să doarmă, în cameră cu el, pe rând, fiecare câte-o noapte… A doua zi, dimineața, vine primul care a avut “onoarea”, cu ochii roșii, părul răvășit etc. – N-am putut dormi toată noaptea, am stat în fotoliu și m-am uitat la el! A doua zi, următorul, rupt de somn și el: – Cu sforăitul ăstuia, am stat toată noaptea în fotoliu și m-am uitat la el! A treia zi, vine cel de-al treilea odihnit, bine dispus… Ceilalți, mirați: – Cum ai reușit să te odihnești? – Simplu! Înainte de a ne băga-n pat, l-am strâns în brațe, l-am sărutat dulce și i-am spus noapte bună… N-a închis un ochi, toată noaptea!
 12. Gawsson

  [Bancuri] Gawsson

  La un spital de psihiatrie… Medicul de gardă trecu pe lângă un salon. Din interior se auzeau răcnete de durere… Intră… Un pacient internat își da cu ciocanul peste degetele de la o mână… Medicul: – Simți vreo satisafcție, când faci așa ceva? Pacientul: – Desigur! Medicul: – Când? Pacientul: – Când dau… pe lângă!
 13. Gawsson

  [Bancuri] Gawsson

  La o unitate militară, din desert, a fost repartizat un nou comandant… Intrând în unitate, văzu o cămilă legată de un stâlp… Întreabă ce-i cu ea. Răspunse un soldat, mai îndrăzneț: – Pai, știți, domn șef, e pentru atunci când mai avem și noi nevoie de femei! Seara, comandantul ceru să i se aducă cămila-n cort… Ieși, după o oră, încheindu-se la pantaloni și… tare obosit… – Hm! Deci, așa o faceți voi? – Nu, șefule, noi cu cămila mergem la bordelul din satul vecin!
 14. Gawsson

  [Bancuri] Gawsson

  Nevastă-mea: – Mâine e ziua mamei mele, ce zici să-i cumpărăm? – Nimic! – Hai, nu fi rău! – Nu sunt dar anul trecut i-am cumpărat un loc de veci și nici până acum nu l-a folosit!
 15. Gawsson

  [Bancuri] Gawsson

  La semafor opresc, în același timp, un Logan şi un Ferrari. Şoferul din Logan îi face semn celui cu Ferrari să coboare geamul şi îl întrebă sec: – Ia spune! Merge maşina? Eşti mulţumit de ea? N-am văzut prea multă lume să-şi cumpere…
×
×
 • Create New...