Jump to content

Tiganu

Elite
 • Content Count

  33
 • Joined

 • WSN Points

  1005
 • Last visited

 • Days Won

  1

Tiganu last won the day on December 4 2019

Tiganu had the most liked content!

Community Reputation

2 You have no value, no one knows you !

6 Followers

About Tiganu

 • Rank
  Disciple
 • Birthday 03/27/1999

Contact Methods

 • Instagram
  https://www.instagram.com/elisei.vasiu/?hl=de
 • Facebook
  https://www.facebook.com/elisei.vasiu

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Rottenburg an der Laaber (Germany)

Recent Profile Visitors

158 profile views
 1. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 2. Probabil te-ai urcat pe mapa, nu iti dadea ban juma de ora doar de moaca. t.c
 3. Acceptat, mesaj cu datele te rog t.c
 4. Acceptat, mesaj cu datele te rog t.c
 5. Acceptat, mesaj cu datele te rog t.c
 6. Tiganu

  Cerere Admin

  Acceptat, da-mi mesaj cu datele tale te rog t.c
 7. Acceptat, mesaj cu datele t.c
 8. Acceptat, mesaj cu numele si parola t.c
 9. pune te rog un link cu istoricul la wargods
 10. Numele celui reclamat: Kavinsky Motivul reclamației: imi da el mie locked la sv ba, cine cacat se crede el ca deja ma enerveaza. Dovezi: PS: sunt Administrator si as putea sa iti scod gradu oricand vor mischii mei, dar astept parerile celor care ti-au dat acest grad Toti sclavi isi iau indrazneala sa faca ce vor unde ii taie capu.
 11. Tiganu

  BanList

  MODEL BAN LIST ADMININume Topic [Subiect]: Ban List %NUME% Nick-ul jucatorului: STEAM Id-ul [il puteți afla tastand status in consola]: Data și ora: Motivul: Dovada [upload al demo-ului pe un site de upload fișiere - recomandam Zippyshare]:
 12. Tiganu

  BanList

  MODEL BAN LIST ADMININume Topic [Subiect]: Ban List %NUME% Nick-ul jucĂŁtorului: STEAM Id-ul [il puteți afla tastand status in consola]: Data și ora: Motivul: Dovada [upload al demo-ului pe un site de upload fișiere - recomandam Zippyshare]: ATENTIE! Nu se dau ban-uri fara dovadaToți ADMINII sunt obligați sa completeze lista de ban-uri acordate pe server.Riscați WARN / DOWNGRADE / SCOATEREA ACCESULUI
 13. Daca te consideri neindreptatit esti liber sa faci o cerere unban. Deschide un topic cu numele: Cerere Unban - Nume Pot posta in aceasta sectiune doar: - cel care a primit banul; - adminul care a dat banul; - adminii care au fost in acel moment pe server; - ownerii serverului. Postarea neregulamentara duce la sanctionarea pe forum si/sau pierderea rangului avut pe server. Nerespectarea modelului de reclamatie, duce la ignorarea acesteia. Cererea de unban trebuie facuta de pesoana care a primit ban in caz contrar cererea de unban se va inchide si banul ramane . Regulament playeri: Persoana in cauza cu cererea nu are voie sa posteze si sa critice deciziile si parerile adminilor ci doar sa astepte decizia finala a unuia dintre moderatorii acestei sectiuni. Daca deschideti topic fara o dovada (print la consola cum sa se se vada ca ati luat ban pe acest server), cererea de unban se va inchide, fara a primi unban pe server! Dovada este OBLIGATORIE!
×
×
 • Create New...