Jump to content

Kavinsky

Ex Staff
 • Content Count

  257
 • Joined

 • WSN Points

  4220
 • Last visited

 • Days Won

  11

Kavinsky last won the day on December 24 2019

Kavinsky had the most liked content!

Community Reputation

43 Excellent

About Kavinsky

 • Rank
  <span style="color: gold; background-image: url(https://i.imgur.
 • Birthday 04/19/1992

Contact Methods

 • Instagram
  Nu dețin.
 • Facebook
  facebook.com/catalin.sorin112

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Romania

Recent Profile Visitors

292 profile views
 1. Pro, pentru a evita spamul către Administratori/Co-Administratori cu mesaje de genul "Schimbă-mi și mie numele în..."
 2. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 3. Îmi cer scuze :)) Am observat târziu că diferă modelul, la o primă vedere am zis că-s la fel toate, era și târziu aseară când am răspuns. Da, revin, cum zice și Cosmin, cea pe albastru deschis. Mă scuzi încă o dată
 4. Păi dacă tot vrei să faci pentru fiecare grad mai bine fă exact pe culorile gradelor respective. Și le iei pe toate la rând. Oricum, mulțumim mult pentru efortul depus!
 5. Bună seara. Răspund aici mai complex pentru că aici e cererea mai mare și se cere ceva ce cu toții am vrea și totuși avem de muncit ca să ajungem acolo. Toți cei care ați avut o contribuție în această comunitate înainte de a se închide, vă apreciez și apreciez toată munca pe care ați depus-o, așa cum și este normal. Dar nu știu, parcă nu poți cere direct gradul înapoi. Dacă vrei onoruri da, aș fi de acord să se acorde premium moca, sau un grad de ex-staff ceva gen membru de onoare. Asta pentru toți care au avut de la co-administrator în sus în trecut. Dar dacă vreți iar să faceți parte din staff, ar trebui să începeți la fel ca ceilalți, indiferent de nivelul de experiență în acest domeniu. Sunt de acord cu Rackem, poate nu așa radical și total "nu", dar a spus bine ce a spus până la urmă. Deci pro moderator din partea mea.
 6. Dacă te uiți pe reclamație înainte să arunci repede "pe față" cu sinceritatea ta inimaginabilă, ai să vezi ca Stalker a menționat ca și verdict că a scos adminul acelui om, și daca va mai vrea Tiganu să adauge ceva, să o facă. În concluzie, topicul a avut verdict. În al doilea rând diacriticile sau cum scriu eu este alegerea mea, eu nu mă leg de nimeni oricum ar scrie el, nu toți au nu știu ce studii și nu sunt obligați să le aibe, eu mă leg doar de limbaj și de lipsă de respect față de omul cu care comunici. Apoi, ipostază proastă? De unde și până unde? Indiferent ce poziție aș avea aici nu permit nimănui să mă calce în picioare. De asemenea, categorii de moderat ai tu, moderatorul. Super-Moderatorul de aia se numește super, că are acces și poate modera toate categoriile. Nu se numește super că o fi el un om super. E greu să cunoști gradele. Un super moderator supervizează întreg forumul, de la A la Z. Urmărește unde sunt probleme și rezolvă, acolo unde este cazul. Eu n-am "categoria mea", de aceea am și încercat să ajut să evit alte păreri la reclamația respectivă, întrucât se dăduse verdictul, prin a închide topicul. Iar dacă Tiganu mai avea ceva să-i transmită omului ăluia, îl redeschidea și-i zicea ce avea de spus. Toată treaba a fost super simplă zic eu, nu știu de ce s-a complicat Țiganu cu reclamații și învârteli, în loc să-mi transmită personal că nu dorește să mă mai bag la el acolo. Că nu i-am acceptat cereri de admin și m-am băgat ca musca-n rahat până la urmă, ba chiar m-am exprimat foarte umil când am închis acea reclamație, repet, verdictul fiind dat deja de Stalker.
×
×
 • Create New...