Jump to content
Sign in to follow this  
w i z y

Regulament

Recommended Posts

Acest regulament se aplică în cazul tuturor utilizatorilor indiferent de funcția deținută, încălcarea acestuia atrage diferite sancțiuni asupra dumneavoastră.  Vă recomandăm citirea repetată a acestuia pentru a fi la curent cu modificările aduse asupra sa.

 

1.Important

 

1.1 Injuriile aduse unui membru staff se sancționează în funcție de gravitatea injuriilor. ( kick canal sau ban cu o durată cuprinsă între două ore sau permanent )
1.2 Asupra altercațiilor avute-n privat nu se vor lua măsuri, puteți ignora mesajele unei persoane ! ( excepție de la această regulă fac amenințările cu ban )
1.3 Este stric interzis să vă conectați cu mai mult de o identitate pe server ( o adresă ip = o singură identitate ). ( ban cu o durată cuprinsă între 10 minute sau permanent )

 

2.General

 

2.1 Nu vă este permis să intrați peste alți utilizatori pe canale și să-i deranjați. ( kick canal sau ban cu o durată cuprinsă între două ore sau permanent )
2.2 Nu aveți voie să înregistrați (recording)pe server, orice utilizator care va încerca să facă acest lucru va fi mutat de pe canal pe unul ales aleator de către server.

 

3. Canale

 

3.1 Pentru a vă fi creat un canal permanent trebuie să depuneți o cerere aici ( click ), evitați să mai mergeți dintr-un canal în altul pentru a cere acest lucru.
3.2 Nu suntem răspunzători pentru persoanele cărora le oferiți acces în cadrul canalului.
3.3 În cazul inactivității canalul dumneavoastră va fi șters !

 

4. Staff

 

4.1 Vă este strict interzis să abuzați de funcția deținută !
4.2 Dacă instigați la ceartă alți utilizatori riscați aceleași sancțiuni precum utilizatori instigați !
4.3 Vă este interzis să intrați pe canale private fără acordul deținătorului ! ( avertisment verbal / suspendare funcție )


 

f23-DGDfgw.png

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...